Blicka framåt

Nu tar jag nya tag och blickar framåt! Jag ska leva så mycket jag kan och kickstartar med 2 dagar i Göteborg sön-tis! Bara jag och mannen!
 
När vi kommer hem ska vi renoverade, byta golv, slå ner vägg och lite annat... Det kommer att vara fullt upp i september! 5-6 september är jag på tjänsteresa till Köpenhamn men jag ska ställa in tjänsteresan till Tyskland! Bitter är jag över det, men i och med att RMC inte gick med på stimulerat FET har jag inget annat val. Eller jo jag skulle kunna välja att vänta en månad, men det ser jag inte som ett val. 
 
Jag kommer att göra mitt sista lilla frysis för denna gång någon gång v 37! 
 
Fram tills dess ska jag dricka vin, leva gott och träffa vänner!
 
Jag kommer nog att vara dålig på bloggandet fram tills nästa ruvardagar! 
 
Ha det så gott så länge!😊

Slut! Ruvardag 6/7

Jahopp ja jag var skengravid! Jag började förstå igår eftermiddag/kväll att det inte gått denna gång heller.
 
Niagarafallet i blod så inget hopp kvar! 
 
Ska ringa RMC fast testdag inte är förräns nästa onsdag, måste ju få ha någon kontroll över mitt liv.
 
I veckan bokade jag flygbiljetter och hotell i Tyskland då jag ska dit på tjänsteresa den 12 september.. Jag har sett fram emot denna resa och det är verkligen ett möte jag vill vara med på. 12-16 september skulle jag vara där! 
Men har insett att det är då vi kommer att sätta tillbaka det sista ägget... Det är en bra chans (för Karriären)för mig att åka till Tyskland men är det värt 6 extra veckors väntan? Nope,därav anledningen till att jag måste ringa RMC idag, kan man få stimulerar försök så här sista frysförsöket?  Så att man kan få göra båda, både Tyskland och frysis...gaaaaaahhh det tar aldrig slut!
 
Idag är det en sorgedag! Efter jobb ska jag tillåta mig att gråta, inte knuffa ner bollen under ytan igen.
 
Gaaaaaahhh är så jäkla besviken på livet!

Gaaaaaahhh låt denna väntan vara slut nu! Ruvardag 6

Åh vad jag inte orkar med detta längre.
 
Jag måste fråga! Ni som har plussat, kände ni då det stack i äggstockarna innan? För mig är det ett typiskt tecken på att mensen är på g. Men det brukar krampade mer än nu. Men det känns som det borde vara tecken på att mensen är på g, för varför skulle det sticka i i äggstockarna om man vore gravid? 
 
Jag har blivit lite sken gravid tror jag trots att allt pekar på att det inte har tagit sig. Det kommer fortfarande lite bruna flytningar..  Ytterst lite dock. Mensvärken har typ försvunnit helt, det bara sticker till ibland.
Jag är illamående... Eller är jag illamående igentligen? Inbillar jag mig bara? 
Brösten ömmar fortsatt, eller gjorde det när jag kollade för tio minuter sedan iaf😂😂😂
 
Granskade även mina bröst på toan nyss, och man ser blodådrorna tydligt, men det kanske man alltid gör... Hör ju inte till vardagen att jag granskar dem så att säga...
 
Brukar inte jag ha extrem ångest dagarna innan mens... Hrm hrm hrm... Det har jag inte nu iaf!
 
Hade jag inte kännt det stickande i äggstockarna och haft bruna flytningar nu hade jag nog trott att jag var gravid😊
 
Två dagar kvar... Börjar bli nervös inför testet imorgon.
 
 

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0