Glad gubbe!

Var på Vul i måndags och då var mina blåsor 2 cm stora så det var väntar med en glad gubbe idag😊 Dock fanns den inte i morse utan först nu på eftermiddagen så det innebär att jag blir ruvare för sjunde gången på fredag. Eller är det åttonde gången? Tror det är sjunde.  Ja där ser nu vad loj jag har blivit. Kommer inte ens ihåg hur många vi har satt tillbaks. 
 
Eller här står jag och tar för givet att jag ska bli ruvare på fredag. Det är ju inte alls säkert. På vår första ivf klarade inte vårt sista embryo upptiningen. På vår andra fick vi inga till frysen och nu är det ju tredje ivfen och sista frysembryot. Fuck jag vill inte ens tänka så!
 
På ultraljudet igår diskuterade jag och min läkare iaf framtiden. Jag tror att vi kommer köra ett försök istället för ett trepack och vi kommer köra i uppsala istället för i göteborg! Och om detta inte tar sig kommer vi antagligen att börja så fort det går och med långa protokollet. Efter tre korta.
 
Men jag hoppas så innerligt att vi aldrig kommer dit❤

Lång och välbehövlig paus

Jag hoppas så innerligt att ni alla  mår bra och jag skäms lite över att jag varit så fullständigt kass på att läsa bloggar i sommar.
 
Jag har varit sjukt trött heeeela sommaren och haft ont i huvudet typ konstant. Jag undviker därför att kolla telefonen och paddan.
 
Det har till och med vart så illa att jag till och med blev inlagd innsn semestern. Jag gjorde skiktröntken och magnetrönken och de tog hur mycket prover som helst... så när det var dags för semester bad jag dem sätta en rödvinspåse på droppstången istället men det ville de inte.. konstigt!
 
Hur som helst så är det lite bättre nu men unviker fortfarande paddan och telefonen. 
 
Men ville såklart kika in och berätta om rispningen som jag gjorde idag.  AJ AJ AJ!
 
Själva rispningen gick på några sekunder men i vanlig ordning var det problematiskt att komma in i min livmoder. Det var det som gjorde mest ont och tog mest tid trotts att jag fick cytotek innan.
 
Nu efter blöder jag lite och har lätt mensvärk annars är det som vanligt!
 
Sååå spännande! Tänk så är det detta som behövs! Mensen bör komma om en vecka typ och två dagar efter ägglossning är det alltså äntligen dags för FET!
 
Hoppas ni andra mår bra som sagt ❤❤

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0