Gott nytt år!

Förra årets blogginlägg:
 
"
Sådär ja! Då var ytterligare ett skitår över! Det är nu det vänder! 2017 blir vårt år!
 
Gott nytt år på er!"
 
Och dra på trissor här sitter jag och är gravid på självaste nyårsafton 11+5 helt sjukt! Jag hade lovat mig själv att om allt såg bra ut på ultraljudet i torsdags skulle jag tvinga mig själv att försöka tro på det.  Det är svårt men jag försöker att vara i nuet och inte tänka på framtiden. Just nu är jag gravid och det är helt fantastiskt!
 
Jag har även blivit kallad på en till intervju för mitt drömjobb. 
 
Har vinden vänt eller kommer något gå åt skogen? Jag försöker hålla fast vid att nu har der vänt. Ca 5 år tog det allt som allt. Är det nu man ska börja leva på riktigt. Så konstigt. 
 
Jag önskar verkligen att alla ni som fortfarande kämpar kommer i mål på ett eller annat sätt nu 2018. Det måste bara bli så! Slut på sprutor och skit. I mål ska vi alla!!!
 
Gott nytt år till er alla❤

Pyret är fortfarande med❤

Jag får nog vänja mig vid värken! Detta är nog mitt normaltillstånd! Allt såg bra ut! Även blödningen, hon såg den inte ens. Pyret sög på tummen❤
 
På två veckor har han växt från 24mm till 55mm❤
 
Nu sitter jag i nästa väntrum och ska ta prover till KUB som vi har den 8e jan.
 
Jag gjorde ett urinprov hos läkaren för att utesluta urinvägsinfektion och det var det inte. Så det är antagligen bara växtvärk som känns konstant hela tiden.... typ som om mensen ska komma. Det sticker även till ganska ofta precis som det brukar göra vid mens.
 
Om 11 dagar har jag KUB så det känns ju super att man kan få ett kvitto snart igen. Jag kommer även att få ett extra ultraljud emellan kub och det stora ultraljudet i vecka 19. Det är jag sjukt tacksam för!
 
Kommer 2018 bli det bästa året ever?

Försöker stålsätta mig!

Jag har så mycket värk. Jag hoppas på ett mirakel till men undrar om det är möjligt att ha sån tur två gånger i rad. Vi fick dessutom hem brev från kommunen igår gällande att vi blivit tilldelade ett radhus som vi önskat. De ska börja bygga nu i vår och klart för inflytt våren 2019... Det känns som om något bör gå fel.
 
Jag har googlat hela natten och hittar inte många trådar där man har sån här värk hela tiden och det har gått bra.
 
Jag sitter nu i väntrummet. Jag både vill och vill inte gå in. Jag vill liksom vara gravid en stund till.
 
Behöver alla tummar jag kan få❤

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0