V.12 11+0 värk

Jahopp då var värk terrorn här igen... den kom igårkväll och håller i sig. Det känns precis som när mensen ska komma. Och nu har det även kommit en liten mycket ljusbrun flytning. På torsdag morgon får jag veta om det ät ok eller ej.
 
Igår mådde jag superilla och sov typ hela dagen. Såg det då som en mycket positivt tecken, mem nu tvivlar jag.
 
Snälla snälla snälla låt allt vara bra på torsdag och låt det inte komma mer varken brunt eller rött✊
 
Hoppas att ni haft en härlig jul iaf❤
I väntan
2017-12-26 @ 15:38:33

Jag hade också bruna flytningar i de veckorna som du och var superorolig. Men det är väldigt vanligt och du ska se att allt ser bra ut på torsdag!! 😀👍🏻 vila och ta der lugnt! Kram

Svar: Åh hoppas så innerligt att du har rätt✊ Tack vännen ❤
Em
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0