V.9 8+5 kraftig molvärk

På tisdag går jag in i v 10. Och jag försöker hålla hoppet uppe om att allt går bra. Jag mår illa av och till. Vissa dagar känner jag absolut ingenting och vissa dagar mår jag riktigt dåligt.
 
Jag har nu haft molvärk och stickningar två dagar typ ihållande.
Vilket gör mig nervös när jag inbillar mig att alla andra symtom försvinner.. men det gör de förmodligen inte. Igår fick jag till exempelt göra en omelett till lunch då jag inte klarade att äta libanesisk mat som jag vanligtvis älskar. Kinamat och libanesisk mat är favvomaten och husmanskost.
 
Just nu är det svårt att veta vad man ska laga...
 
Om typ 2 och en halv vecka är det dags för vul igen. Då hoppas jag på lite svar.
 
Nu på morgonen har jag druckit kaffe för första gången på en vecka. Och det smakade ok. Jag som är värsta kaffekärringingen har gått över till te.
 
Hoppas ni har en härlig helg och att ni mår bra❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0