Arg

Eller jag vet inte om arg är rätt ord! Det är svårt att sätta ord på den här situationen.
 
Nej det har inte hänt något speciellt! Jag har bara haft världens pms i helgen, skrikit och haft mig på min sambo. Om ni har sett Youtube klippet med Lukas simonsson när "hon" blir arg för att han andas för högt, kan jag säga att det var jag HELA helgen!
 
Det är ett under att min sambo inte tog sitt pick och pack och drog! Jag hade också världens mensvärk, den kom i fredags och höll i sig fredag lördag. Då blev jag ännu surare, ska jag liksom behöva ha mensvärk i över en vecka innan mens... 
 
När mensvärken försvann i söndags borde jag väl ha slappnat av lite? 
 
SLAPPNA AV????? Det finns inget som heter slappna av i den här ofriviligt barnlösa världen! Nehe förstår ni, då slog hoppet till och jag blev för 10000 gången skengravid! Blev helt plötsligt säker på att den här gången har det skett ett mirakel. Att vi genom vanligt hederligt sex hade skapat en bebis! Jag fantiserade om hur jag sitter på nästa tjejmiddag och berättar att vi minsann lyckades till slut..
 
Och nu en dag senare sitter jag här med mensvärk och tror att mensen kommer vilken sekund som helst. Jag ser helst att jag slipper sitta med världens mensvärk på kursen som jag ska befinna mig på nu i tre dagar. Men det här med att jag ser helst inte, innebär oftast att det är precis hur jag kommer att ha det!
 
Tänk positivt, tänk positivt försöker jag intala mig själv, snart är det ju dags för FET! 
 
Heja oss alla💓
 
 

En dag kvar innan man får ligga i sängen

Äntligen torsdag kväll, vilket innebär att det bara är 1 dag kvar på denna vecka. 
 
Jag har så jäkla mycket på jobbet nu och nästa vecka åker jag på kurs. Så jag ska verkligen bara slöa i helgen, och spela Nintendo.
 
Igentligen känns det bara som man väntar på att veckorna ska ta slut så att man kan bocka av ännu en vecka i väntan. Jag har redan börjat med kroppsanalysen fast jag vet att det är alldeles för tidigt. Ska ju inre få mens förrän nästa helg. Och nu har jag redan fått molande mensvärk, som helt klart är ett tecken på att liggmaratonet inte fungerade denna månad heller.
 
Jaja  förhoppningsvis är det bara tre veckor kvar till insättning! Eller tre och en halv. But who is counting.... ME!!!!
 
Önskar er alla en härlig helg! Kommer säker inte blogga på nån vecka! Kram på er!

Ägglossningstest positivt igår

Så gjorde jag en chansning igår och tog ett nytt ägglossningstest då jag hade ganska ont natten till lördagen! Och där var den, den glada gubben! På dag 18! Så sent har jag aldrig fått utslag! Det senaste jag vart med om är dag 15!
 
Jag gjorde frukost på sängen till min sambo och gick in och sjöng, happy making a baby Day😊 (när det gäller produktionssex måste man ju skoja till det lite så att det blir lättsamt)
 
Alltså vi har kört varannan dag i en vecka förutom i fredags då jag var helt slut... Då trodde jag även att ägglossningen var förbi,så det grämer mig lite nu att jag liksom inte orkade då!
 
Annars har jag sådan sjuk ägglossningsvärk! Jag hade så ont igårkväll så att jag typ låg i fosterställning! Idag är det inte heller speciellt bekvämt, hoppas på att det lägger sig lite annars är det väldigt svårt att få till suget på ett nuppmaratonet idag! Ägglossningstestet var negativt idag, innebär det då att ägget redan lossat?
 
Helgen har varit lugn och skön! Idag ska vi iväg och spela badminton för första gången tillsammans! Det blir kul! Man måste ju införskaffa sig någon annan gemensam hobby än produktionssex och barnprat så vi kände att det var dags att ta tjuren i hornen! 
 
I höstas beställde vi ett sånt där mini Nintendo,  ni vet det som.är en kopia av det vi hade på 90 talet. Jag fick mail igår och nu är det äntligen på väg till oss och vi har det i veckan! Så nästa helg ska vi ha spelkväll i vårat framtida barnrum och nutida hobbyrum. Jag ser det framför mig! Vi sitter i varsin Joe fåtölj (Joe från serien vänner) med en stor popcornskål mellan oss framför en stor tv med supermario på😊 Man får ta vara på de små sakerna i livet! 
 
Nu är det väl antagligen fyra veckor och ett par dagar kvar till FET jisses vad jag längtar!
 
Hoppas att ni andra har en härlig helg! 💓 

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0