Underbara dag!

Hur ofta är det man kan säga att man haft en riktigt bra dag? På en måndag dessutom! Jag jobbade igår kväll ett par timmar då jag håller i en del workshops på mitt jobb! Och även de som arbetar på natten behöver såklart också gå! Då är det så att man måste ha 11 timmars dygnsvila vilket innebar att jag inte fick komma till jobbet förrän klockan 10:00 imorse! Så imorse tog jag mig ut och sprang innan jobbet.  Riktigt bra start på dagen! NO stress!


Dagen på jobbet har också vart bra och nu efter jobbet har jag hämtat min lagade mobil! Wiihuuuuuu! I am back! Och jag ser fram emot att uppdatera mig på vad som har hänt i era liv den sista tiden:-) 

På min IVF front ser det ut som följande:

FET = antagligen i slutet av februari
Varför inte nu? Jo för att jag har opererats och behöver läka. Och för att jag ätit provera, då mina FET görs i helt naturlig cykel, och med provera blir inte cykeln naturlig.

I slutet av februari blir det som sagt FET och då återför vi 1 av 3 embryon. Om denna lilla embis inte tar sig får vi tillåtelse att återföra båda våra sista på samma gång om båda överlever upptining så att Säga!

Men sen då? Jaa vad händer då? Ärligt talat så vet jag inte! Ska man välja ett försök för 37 tusen? Eller 3 för 74 tusen?
Ska vi pausa och åka på en resa nu istället? Vad är rätt beslut? 

Över till något heeelt annat! Vart fasen tog min ägglossning vägen! Jag fattar ingenting! Min kropp är ju som en klocka fram tills att man går in och mixtrar med hormoner! Ny hade jag ätit provera och fick min mena exakt en vecka innan operation, då borde ju min.ägglossning komma ca senast en vecka efter operationen.... Men jag vet inte om jag haft ägglossning eller ej! Känns som jag.är i ingenmansland, ingen kontroll på min egen kropp. Jag körde med clear Blue gubbarna hela förra veckan fram tills i söndags,men icke! Hade lite ont i tisdags förra veckan, mina bröst brukar ömma efter ägglossning men inte ens dom är som dom ska. Vart har min ägglossning tagit vägen? Det är väldigt viktigt för mig att den inte kommer för sent för jag ska på kurs i slutet av februari och det får inte krocka!

Oj märks att jag inte pratar med så många på ett tag😀😀 Ursäkta långt inlägg! Ha en fin kväll!

Gaah jag fattar inte denna mobil!

Ber om ursäkt för att jg inte svarar på era kommentarer! Jag lyckas inte! Alltså jag känner väl inte direkt att jag skulle beskriva mig som oteknisk.... Förrän nu... Eller vår Mr IT på jobbet kanske skulle beskriva mig som det...alltid..


Nu har jag iaf lämnat in min mobil som jag använder till att både läsa bloggar och blogga på. Den backup telefon jag har nu ser jag knappt skärmen på då den är i tusen bitar! Men jag hoppas på att jag har min riktiga telefon tillbaks till helgen igen! 

För en liten stund sedan missade jag ett samtal från skyddat nummer... 
Jag hatar när det ringer på skyddat för det är aldrig något bra det gäller från skyddat!

Personen har lämnat ett röstmeddelande. Jo men visst! Det är väl klaaaaaart att det är läkaren från RMC! Det hon säger typ kort och gott att hon vill diskutera återinförande med mig och att de inte vill sätta tillbaks något nu. Bland annat för att miljön i livmodern inte är bra då det har varit koksalt och annat där, samt att jag ätit provera och då blir det inte i nartulig cykel. 

Hon avslutade meddelandet med att be mig ringa dem imorgon för att diskutera det vidare. Det vi alla vet är ju att det inte finns något för mig att diskutera, det är inget jag kan säga som skulle göra så att jag får sätta tillbaks ett nu...  Så det de igentäpper menar är att jag ska ringa och få informationen igen...

Det känns såklart lite tråkigt, men i och med att jag fortfarande blöder färsk blod från ingreppet i torsdags (antagligen när de tänjde ut ingången) har jag ändå börjat ana att inget FET kommer att ske!

Jag hoppas ändå innerligt att det slutar blöda så att man kan få till ett nupp iaf så att inte heeeela denna månad känns wastad också.


Har ni möjlighet att skriva era bloggadresser till mig? Alltså hela adresserna? 

Tack på förhand och ha en fin kväll😊😉


Tur det här med bloggvänner!

Jo men när man håller på att gräva ner sig i sin egen bitterhet igår händer något. Jag går in och läser en kommentar från pånolligen...,


Hon fick mig att inse att jag inte alls behöver vänta 6 veckor! 

Alltså nu har dom ju liksom inte tagit bort något i min livmoder så varför skulle jag inte kunna på sätta tillbaks ett embryo nu?

Jag slängde mig på telefonen och ringde RMC och förklarade att dom inte hade tagit bort något. Sköterskan sa att hon inte kan lova att jag får sätta tillbaks något men att vi gör ett försök. De måste hinna få remisssvaret från sjukhuset här i min stad innan såklart. Jag kanske även kan ryka på att jag fick äta provera innan och då vet jag inte om mensen räknas som vanlig mens. 

Men om jag har lite tur så ruvar jag typ i slutet av nästa vecka😊 wiiiihooo😊💪🏻 känns absolut lite bättre!

Jag började med ägglossningstesterna idag! Jag hoppas inte att jag får utslag förrän på typ torsdag så att remisssvaret som förhoppningsvis skickas på måndag hinner komma upp till lindköping då det skickas med snigelpost.

Hoppas att ni har en fin helg alla😊

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0