nope inte denna månad heller!

Mensen kom igår! Nu blir det att försöka få till en bra midsommar ändå.
 
Jag tappar hoppet! Fasen jag vet inte vad jag ska ta mig till typ. Känner typ att det är hopplöst. Vågar man sätta allt hopp på den där rispningen eller vad det heter och ens hoppas på vårt sista FET? Alltså jag vet inte.
 
Glad midsommar mina vänner och måtte denna sommar bli ok för oss alla💓

BIM -1

Imorgon är det torsdag och exakt två veckor sedan jag var på vul och hade börjat ägglossa! Mensen bör alltså komma nu eller imorgon. Den har ju vart tidigare det senaste men så är inte fallet denna månad.
 
Jag hade super mensvärk natten till igår och tror att jag har mensvärk av och till. Alltså man har ju analyserat söndwe sig själv de senaste åren så jag vet liksom inte längre.
 
Igår var jag helt sinnessjukt trött! Typ så att ögonen gick i kors. Tänkte att det kunde vart ett positivt tecken men idag är jag pigg som en mört.
 
Jag vill verkligen ändå försöka njuta av denna sommar. Jag har wastat för många somrar på denna värld nu. Jag har därför planerat in flera roliga aktiviteter trots att vi inte har mer än 1 veckas semester. 
 
På midsommar kommer det lite folk hit, sen ska vi till Karlstad över en helg och kanske en till Göteborg. Semester veckan firas i Halmstad på stranden och i augusti har vi bjudit in alla bo känner typ på trädgårdsfest med femkamp vin och grill!
 
Sen kör vi antagligen FET i slutet av augusti💓

Trots att

Jahopp då sitter man här på de mest kritiska och jobbigaste dagarna på månaden. Dagarna innan BIM, det är på torsdag om cykeln vill vara korrekt denna månad trots att den inte vart det på länge.
 
Så som vanligt har man såklart en liten smula hopp!  Fastän man veeeet så finns det där pyttelilla hoppet!
 
Mensvärken håller i sig som vanligt! Inväntar mensen!

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0