Ruvardag 8 med tvådagars

Nu mina vänner det inte långt kvar på detta ruvandet! Max tre dagar tror jag! Jag har inte testknarkat en enda gång hittills.
 
Upp och ner upp och ner! Det är världens berg-och-dalbana och det vänder snabbt ska ni veta! Typ varannan minut! Jag tror mig ibland ha känt den där konstiga känslan som jag hade sist vid ett par tillfällen under dagen! Inbillning som vanligt förmodligen. Den molande värken kommer och går och ibland känns det som muskelryckningar. Ibland känns det verkligen som mensen kommer vilken sekund som helst, så jag springer på toa stup i kvarten.
 
Ja ja ja...magkänslan säger fortfarande nej. Men hoppet och vilja säger jaaaa.
 
Min sambo tyckte att jag skulle ta ett test idag, men alltså jag vågar typ inte. Vill inte bli nerklubbad ännu. Vid ET har jag ruvar på tvådagars en gång och då tog ruvningen slut på dag 10. Och den andra gången rubbade jag på ett tredagars och då tog det slut på dag 11... Om det är likadant denna gång så bör ju mensen komma på lördag...Oh my God bara två dagar kvar!
 
Något som dock säkert inte har med ruvandet att göra är att jag helt plötsligt gillar koriander. Jag hatar ju koriander, tycker att det smakar tvål... Uppenbarligen inte längre. MEEEEN jag tror verkligen inte att det har med detta att göra då det är alldeles för tidigt.
 
Nu ska jag försöka att härda ut i två dagar till!!

Ruvardagar 6 2dagars FET

Ruvardag 6 idag och magkänslan säger nej!
 
Är det här det närmsta jag kommer att komma en graviditet? Är detta så nära gravid jag någonsin kommer att vara?
 
Mensvärken fortsätter av och till hela tiden, på samma sätt som de andra misslyckade försöken. Alltså jag försöker att leva på, försöker att inte tänka negativt, försöker leva på hoppet. Men shit vad svårt det är! Det är ju inte normalt att ha ont hela tiden! 
 
Brösten är slappa och mensvärk av och till är helt klart ett tecken på att det inte gått vägen denna gång heller. Men så länge mensen inte kommer hoppas jag på ett mirakel.
 
Men det här med kroppen, hur det känns och processen vid FET får jag inte ihop. Jag fattar ingenting! 
 
Ok jag fick tillbaka ett tvådagars! Embryot ska först bara segla runt i min livmoder och ta sig ut ur sitt skal, därefter ska det börja fästa på dag fyra!
 
Varför får jag då ont redan på dag två? Det kan ju inte ha något med embryot att göra? Eller är det att livmodern stöter bort embryot direkt och att det är därför jag får ont? Det är typ som kroppen reda bestämt sig för att inte vara gravid...
 
Vi borde ju a en större chans att lyckas vid IVF än vid insemination rent statistiskt,men hittills ät det ju faktiskt bara en insemination som lett till graviditet.
 
Jag har iaf bestämt mig för att ignorera mina mensliknande smärtor och låtsas som om jag är gravid tills i helgen. För antagligen kommer jag aldrig bli mer gravid än detta.
 
Så helvete vad gravid jag ska va nu, jag ska vanka och spänna ut magen och hela kittet!
 
Puss på er!

Ruvardagar 4

Så klart att helvetet har börjar redan! Mensvärken kom redan igår, av och till och det sticker lite i äggstockarna..


Idag har jag haft ihållande mensvärk.  det enda positiva so far är väl att pmsen lyser med sin frånvaro just nu. Men det har ju också hänt tidigare utan att det resulterat i något bra.

Idag ska embryot börja fästa om jag har förstått det rätt, så varför hade jag mensvärk redan igår om det berodde på det?

Känner mig ändå inte lika frustrerad eller panikslagen som vid de andra ruvningarna. När jag inte känner något så tänker jag inte på att jag ruvar, vilket är skönt. 

Men alltså det känns liksom som om mensen ska komma vilken sekund som helst men det är ju en hel vecka kvar...

Ni som har plussat någon gång, hade ni motverka långt innan?

Jag vet att jag fick mensvärk två dagar innan mens och ont i ländryggen när jag plussade. Men så här långt innan bådar inte gott för mig...

Om en vecka vet jag!

Nu är vi på väg hem från Karlstad, vi åker hem en dag tidigare än planerat så att jag bara kan få chilla😊

Hoppas ni andra får njuta i solen idag 😘

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0