Ruvardag 5

Värken har lagt sig och nu känner jag inte jätte mycket. Brösten har dessvärre också lugnar sig lite.
 
Jag greppar efter halmstrån. Hittade en blogg om endometrios igår det hon beskrev var mitt i prick! Jag kanske inte har så extrem värk som hon hade med smärtorna hon talade om känner jag så väl igen.
 
Hon hade typ mensvärk under hela sin ruvartid och hon lyckades på tredje gången.
 
Så nu klamrar jag mig fast vid att det är endometrios värk istället för att kroppen går i försvar.
 
Det är ju inte helt omöjligt att det var att det fäste igår som gjorde att jag hade ont..
 
Hör ni, jag kämpar verkligen med hoppet här... 
 

Försöker hålla hoppet uppe!

Jag vill bara gräva ner mig! Jag har mensvärk. Det känns på samma sätt som alltid, alltså som att kroppen går i försvar och vill stöta bort.
 
Jag tror dessvärre inte att det är lutinus i och med att jag brukar känna så här även vid FET.
 
Mina bröst är superstora och ömmar rejält men tänker att det har med ovitrelle att göra. Jag är också supertrött, det liksom kommer i attacker tröttheten.
 
Idag har jag varit hemma från jobbet... 7e sjukdagen. Japp jag har sjukskrivit mig denna gång men ska gå och jobba imorgon.
 
Åh vad jag vill trolla fram tiden!!! Önskar såååååå ett mirakel!!!
 
 

Ruvardag 3

Uppdatering. Svullnaden har lagt sig på riktigt. 
 
Idag har det molat lite lite av och till vilket för mig är förenat med skräck. Det har också känts som om jag blir stucken med nålar i buken av och till. Jag vet att jag brukar känna så när det vankas mens så får ju lite ångest...
 
Prednisolonen gör att jag sover dåligt och antar att det är därför jag är trött.
 
Jag funderar på att kontakta en beteendevetare imorgon som kan hjälpa mig att lyckas ta sprutor på mig själv. Nu jobbar sambon kväll i veckan så han kommer få väcka mig när han kommer hem...så himla osmidig. Jag måste ju bara lära mig helt enkelt. Om vi mot all förmodan skulle få ett plus kanske jag ska fortsätta med sprutorna tills v.12 dessutom.
Nu har det börjat göra ont när jag tar dem i magen så antar att det är för att man liksom är blå under huden så tänker testa i benet när jag vågar 🤗
 
Mina ruvanden vid ET har slutat på dag 11 och 12....så 9 dagar kvar...
 
Hoppas ni haft en fin helg🤗
 

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0