Ruvardag 10 tidig morgon

Förvånad över att mensen lyser med sin frånvaro.Jag har iof BIM först på torsdag men trodde faktiskt att den skulle komma igår. 
 
Mensvärken kommer av och till och jag slås av illamående attacker, men det gör jag alltid när jag ska ha mens. Den där 1% hopp som finns kvar klamrar jag mig vid ibland och tänker tänk om. 
Jag tycker att kroppen är lite elak som gör såhär mot mig. 
 
Jag har inte testat på morgonen ännu, det blir liksom så definitivt om man får ett negativt på morgonen. Jag har på känn att tant röd kommer under dagen.
Malin
2017-09-12 @ 07:29:56
URL: http://ivfdagboken.blogg.se

Hoppas så att tant röd inte kommer! Kram

Svar: Tack, jag med❤
Em

Sofie
2017-09-12 @ 07:35:02
URL: http://www.nouw.com/ivfresamotettsyskon

Dina symtom kan lika gärna vara graviditetssymtom. DET hoppas jag på! <3

Svar: Jag meeed❤❤
Em

Pånolligen
2017-09-12 @ 15:55:31

Amen alltså så spännande!!!! Hoppas Hoppas!😍😍

Pånolligen
2017-09-12 @ 15:55:32

Amen alltså så spännande!!!! Hoppas Hoppas!😍😍

Svar: Ja hoppas kan man ju alltid, det tycker jag att vi är rätt bra på😊❤❤
Em
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0