Ruvardag 4

Åh vad jag skulle önska att jag inte kände något alls i livmodern! De korta stunderna när jag inte känner något är jag tillfreds.
 
Det växlar mellan mensvärk och en känsla av influensa fast i livmodern. Låter konstigt jag vet! Pyttelite brunt idag. 
 
Fasen jag trodde VERKLIGEN att de här veckorna skulle gå bra just för att min kropp är invaggad i någon slags IVF vila.. mem icke. Det är terror i vanlig ordning.
 
11 dagar kvar till testdag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0