Ruvardag 8 gång 7. Total meltdown!

Pmsen är här! Jag har gråtit som aldrig förr. Shit jag kommer inte ihåg när jag lipat så här mycket. 3 dagar i rad!  Jag kan inte hejda mig, jag bara gråter och gråter. Den värsta känslo pmsen på länge! 
 
Ångest för att jag ska jobba imorgon. Ångest för att jag måste ta på mig, sminka mig, sätta på leendet och låtsas. Ångest för att jag ska in i rollen som högpresterande kollega som alltid fixar allt.
 
Jag vill bara ligga hör och äta popcorn och googla lyckohistorier, som jag dock vet aldrig kommer hända mig.
 
Värken kom igårkväll igen och har hållt i sig sedan dess. Vet att den kommer eskalera de närmaste dagarna. 
Sist med tvådagars tog det faktiskt slut på dag 9e vilket är imorgon. Gången innan det på dag 12. 
 
Jag önskar så innerligt att jag typ help plötsligt ska börja spy och att mina bröst ska bli super ömma. Jag vill my fysiskt graviddåligt! Det är min allra högsta dröm! 
 
Tog upp adoptionssnacket med min sambo igår igen. Vet fasen inte om jag pallar att ruva mer. Men han tycker att det är för tidigt att ge upp. Vi kommer iaf köra ett försök till. 
Pånolligen
2017-09-10 @ 16:27:06

Fy vännen.. lider verkligen med dig. Hoppas så att de bra symtomen ska komma istället. Det är inte ner än rätt. Om de inte gör det så klarar ni det här också. Nä du är så stark. Ta hand om er! 💞

Svar: Tack vännen! Tycker livet hsr varit lite väl orättvist för oss båda. Klart vi klarar det och jag hoppas verkligen ingen av oss har gått igenom detta i onödan utan att vi faktiskt kommer i mål.❤❤❤
Em

Maria
2017-09-10 @ 21:51:12
URL: http://ivfknyttet.blogspot.se

Man får tillåta sig själv att sörja om det inte går vägen. Det är ju en jättegrej psykiskt att ruva, det är sjukt jobbigt att ens fungera, och så hantera ett eventuellt negativt besked.. Glöm inte att ta hand om dig själv också <3 Kram

Svar: Tack fina du, så sant så sant. Stor kram❤
Em
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0