Ruvardag 9

Har sovit typ två timmar inatt. Det har krampat och haft sig så jag har inte kunnat sova. 
Idag lyckades jag bättre än vad jag trodde igår med att ta på leendet och gå till jobbet. Det har ändå vart helt ok stt jobba idag.
 
Om en liten stund ska jag åka och hämta vår matkasse på citygross och därefter ska jag laga alla maträtter idag så att vi slipper laga mat resten av veckan. Bara att öppna kylen och ta sig en låda när man är hungrig.
 
Haft värk av och till under dagen. Känns som om mensen kommer vilken sekund som helst. Dock inga spottings. Trots det gjorde jag ett gravtest nu  när jag kom hem som visade negativt såklart.
 
Önskar såklart det där miraklet eller solskenshistorian. Men om jag inte kan få det önskar jag att ruvandet ska vara över nu så att jag kan ringa läkaren och be om att få köra igång med IVF 4 nästa mens.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0