Igår var en märklig dag!

Igår var jag väldigt hormonig hela dagen. Ville nästan bara gråta hela tiden..
 
Vi hade dessutom UL igår❤ Bebisen mådde bra och DEN HADE EN SNOPP!!! Vi ska få en liten pojk❤❤ Det blev så sjukt verkligt allthop igår så jag bara typ gråter av lycka. På en helt annan nivå än tidigare. Inte just för att det är en pojk utan för att det är något verkligt där inne. Det hade ju blivit samma reaktion om det var en flicka! Allt såg bra ut och han var en riktig vilde. När hon skulle ta den sista bilden så gömde han sig så hon bad mig springa och kissa och röra lite på mig så att han skulle ändra position. Sen gick det bra med även de sista bilderna. 
 
När jag och sambon sen står i hissen på väg ner frågar jag honom om han tycker att vi ska berätta för folk att vi väntar en liten pojk.
 
Hans svar: det har jag redan gjort!
 
Det blev så verkligt för honom och han blev så exalterad så när jag var på toa under besöket postade han på facebook en bild med texten its a boy! 🙈😂😂
 
Vi har ju inte berättat något där och jag var inte säker på att jag ville det heller innan men nu känns det ok😊
 
Han höll liksom på att spricka av glädje och hanterade det på facebook sättet. Vilket jag förstår i och för sig, hans vänner är ju i Portugal och har ju inte vetat något alls innan.
 
Ha en helt underbar helg alla❤❤

Imorgon går jag in i v.20!

Livet är minst sagt hektiskt just nu. Jag sover superdåligt och har fullt upp på dagarna. Jag försöker att lyssna på min kropp men tycker mest den är trött hela tiden.
 
Jag känner pyret typ varje dag och ibland kan man till och med känna hen utanpå magen. Så fantastiskt och overkligt! Fosterrörelserna gör mig lugn❤
 
Jag hittar inget bekvämt sätt att ligga på. Jag brukar ju ligga på rygg i vanliga fall men har läst att det ska man inte göra från och med andra trimestern. Och här tar vi inga som helst risker! Jag halvigger på sidan/magen det tycker jag är skönast men vet inte om bebisen tycker det då den puffar på mig då. Får ont i höften om jag ligger helt på sidan för länge.. lyx problem i min värld❤
 
Förra veckan var jag på kickoff i malmö med mitt nya jobb. Två mycket intensiva dagar och jag har insett att det verkligen är stora skor jag tar på mig med denna nya tjänst. Men jag ska fasen visa dem att jag kan!
 
På torsdag har vi ultraljud igen och då kommer vi antagligen få veta vad det är för något där inne. En flicka eller en pojk?😊
 
På kickoffen var det en tjej som flugit in från kina och när hon fick veta att jag var gravid ville hon spå mig i handen... hon sa att det blir en pojk😊
 
Hoppas ni andra mår bra och kämpar på!❤

Vecka 18!

Igår hade jag den efterlängtade läkartiden. Bebisen mår bra❤
Läkaren gjorde både ett vaginalt och ett vanligt ultraljud. De4 vaginala var för att se min livmoder kanal eller vad man säger. Den är ju inte som den ska, men läkaren sa att den typ luckras upp vid en förlossning. 
 
Han sa att ur ett läkarperspektiv kunde han inte säga snitt rakt av men att han helt förstod min oro. Han rekomenderade mig att gå på aurorassamtal så det kommer jag bli inbokad på.
 
Det känns skönt.
 
Jag kan knappt förstå att jag har fått dem stora äran att gå in i vecka 18❤Snart halvvägs!
 
Jag ska inte göra sådant som resulterar i värk. Det vill säga att jag fortfarande ska hålla mig lugn. Ingen damsugning ingen träning. Jag ska dock testa vattengympa för att se om der kam fungera.
 
Hoppas allt är bra med er❤

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0