Välkommen vecka 22❤

Vaknade inatt av världens mardröm. Jag drömde att jag hade på mig vita byxor som helt plötsligt färgades röda. Jag greps av total panik och gick runt till olika kliniker och försökte få dem att ta emot mig. Men det var ingen som ville. Vaknade alldeles kallsvettig! Och idag har jag försökt puffa på den lille i magen för att han ska puffa tillbaks och nu kom puffen för en liten stund sen. Det kommer ta lång tid att skaka av denna obehagskänslan.
 
Jag grips ibland av någon form av ångestatack. Väldigt korta sådana  men det sköljer över mig titt som tätt och jag vet inte varför så imorgon ska jag gå och prata lite med en från kvinnohälsovården.
 
Annars har jag ju precis börjat mitt nya jobb och känner mig helt slut. Jag ska ju bara jobba 3 månader till så frågan är hur mycket man ska fokusera på jobbet... Det känns iaf superkul att ha startat, men jag är extremt trött.
 
Hoppas ni andra mår bra❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0