Precis lika pmsig som vanligt..

Japp precis som vanligt fast extremt, och då menar jag verkligen extremt trött. Har ju typ vart det sedan ivfen, men nu har det verkligen eskalerat totalt. Jag kommer knappt ut ur sängen på morgonen. Börjar fundera på om jag är utmattad. 
 
Jag har iaf fått en psykologtid på fredag vilket är rätt lägligt då mensen ska komma då. Och gör den inte det kommer det att bli en jäkligt lång sommar för oss. Då blir liksom inte fet förrän kanske i augusti. Jag ser fram emot spykologtiden. Speciellt när vi eventuellt ska dra nu väg över nästa helg till ett par vänner i Värmland. De väntar barn... När hon äntligen kunde tänka sig att skaffa nummer två och vi fortfarande inte hade lyckats blev jag superglad. Tänkte att vi skulle vara mammalediga tillsammans, för i och med att vi hade försökt så länge (3 inseminationer och väntan på IVF) så trodde jag att det var typ vår tur...Det var ju bara det att det tog sig på första försöket för henne... Och det har det ju som alla vet inte gjort för oss.
 
Men hon är en av mina allra bästa vänner och jag saknar henne, så jag får ju ta tjuren i hornen och åka dit och träffa henne med sin fina mage.
 
Babyboom! 
 
 

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0