Planen IVF stimuleringsdag 8

Planen! Jag pratade med RMC igår och de försökte lugna mig gällande antalet så det känns lite bättre nu😊
 
Nu ska jag köra på med samma dos fram tills på söndag. På måndag morgon ska jag på VUL på kliniken i stan och sen ringer RMC när de har fått faxet från kliniken. Tanken är ju att jag ska ta ägglossningsputan på måndag och äggplock på onsdag. Bara allt ser bra ut på VUL vill säga. Hoppas✊✊
 
I så fall är jag ruvare nästa fredag eller lördag nästa vecka✊✊ OM allt går vägen så att säga😊 Finns det någon som kommer ruva med mig?
 
Over and out!

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0