Ruvardag 8 med tvådagars

Nu mina vänner det inte långt kvar på detta ruvandet! Max tre dagar tror jag! Jag har inte testknarkat en enda gång hittills.
 
Upp och ner upp och ner! Det är världens berg-och-dalbana och det vänder snabbt ska ni veta! Typ varannan minut! Jag tror mig ibland ha känt den där konstiga känslan som jag hade sist vid ett par tillfällen under dagen! Inbillning som vanligt förmodligen. Den molande värken kommer och går och ibland känns det som muskelryckningar. Ibland känns det verkligen som mensen kommer vilken sekund som helst, så jag springer på toa stup i kvarten.
 
Ja ja ja...magkänslan säger fortfarande nej. Men hoppet och vilja säger jaaaa.
 
Min sambo tyckte att jag skulle ta ett test idag, men alltså jag vågar typ inte. Vill inte bli nerklubbad ännu. Vid ET har jag ruvar på tvådagars en gång och då tog ruvningen slut på dag 10. Och den andra gången rubbade jag på ett tredagars och då tog det slut på dag 11... Om det är likadant denna gång så bör ju mensen komma på lördag...Oh my God bara två dagar kvar!
 
Något som dock säkert inte har med ruvandet att göra är att jag helt plötsligt gillar koriander. Jag hatar ju koriander, tycker att det smakar tvål... Uppenbarligen inte längre. MEEEEN jag tror verkligen inte att det har med detta att göra då det är alldeles för tidigt.
 
Nu ska jag försöka att härda ut i två dagar till!!

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0