Klarar jag mig ens till ruvardag 11?

Nu under dagen har jag haft ganska kraftig mensvärk. Typ som att mina äggstockar krampar. Äggstockarna har ju INGEN anledning till att krampa om inte mensen kommer inom kort.
 
Vid mitt näst sista FET med tvådagars tog jag mig bara till ruvardag 9 så det delmålet tog vi iaf denna gång.
 
Fy fasen vad jag önskar att detta kan få bli en solskenshistoria. Snälla snälla snälla låt det bli en solskenshistoria mot alla ods.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0