Välkommen vecka 17

Värken är nu borta igen och jag funderar påom värken kanske ändå berodde på att jag överansträngde mig. Jag damsög ju för första gången sedan 14 dec. Har inte vågat sedan läkaren sa att jag skulle undvika det.
 
Jag tror att jag kanske kanske kanske till och med kände bebisen igår kväll. Det fladdrade lite på min högra sida två gånger. 
 
Jag hoppas så att det inte är in inbillning. En vecka kvar till ultraljud.❤

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0