Igår var en märklig dag!

Igår var jag väldigt hormonig hela dagen. Ville nästan bara gråta hela tiden..
 
Vi hade dessutom UL igår❤ Bebisen mådde bra och DEN HADE EN SNOPP!!! Vi ska få en liten pojk❤❤ Det blev så sjukt verkligt allthop igår så jag bara typ gråter av lycka. På en helt annan nivå än tidigare. Inte just för att det är en pojk utan för att det är något verkligt där inne. Det hade ju blivit samma reaktion om det var en flicka! Allt såg bra ut och han var en riktig vilde. När hon skulle ta den sista bilden så gömde han sig så hon bad mig springa och kissa och röra lite på mig så att han skulle ändra position. Sen gick det bra med även de sista bilderna. 
 
När jag och sambon sen står i hissen på väg ner frågar jag honom om han tycker att vi ska berätta för folk att vi väntar en liten pojk.
 
Hans svar: det har jag redan gjort!
 
Det blev så verkligt för honom och han blev så exalterad så när jag var på toa under besöket postade han på facebook en bild med texten its a boy! 🙈😂😂
 
Vi har ju inte berättat något där och jag var inte säker på att jag ville det heller innan men nu känns det ok😊
 
Han höll liksom på att spricka av glädje och hanterade det på facebook sättet. Vilket jag förstår i och för sig, hans vänner är ju i Portugal och har ju inte vetat något alls innan.
 
Ha en helt underbar helg alla❤❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0