Irriterad

Nu har jag återhämtat mig från äggplock och det ömmar inte lika mycket längre.
 
Idag har jag varit måttligt irriterad på att operationsplaneringen inte svarar.  Har ett direktnummer dit och dom har telefontid mellan 8-9 och 15-16! Jag har säkert ringt 1000gånger, det går fram signaler och efter ca fem signaler möts man av telefonsvararen som informerar om att telefontiden är mån-fre mellan 8-9 och 15-16.....
 
Varför har dom telefontid om det inte är någon som svarar?Morr!!! 
 
Så jag lever i ovissheten lite till.... Jag vill ju bara få ett hum om hur jag behöver vänta. Gäller det liksom ett par veckor eller 6 månader.
 
Annars har allt vart bra idag. Jag har jobbat för första gången denna vecka och blev genast pikad av den där Kollegan jag berättat om tidigare. Jag har kommit fram till att hon är ond!
Hon vet inte att vi kör IVF 3 och inte heller att jag vart på äggplock och det är anledningen till att jag vart "sjuk".
Idag satt hon och sa att det finns en på vårt jobb som minsann jobbar när han har en tumör... typ som om jag är dum i huvudet.
 
Jag låter det rinna av, har hon inte vart i vår situation så ska hon inte uttala sig. Jag sa inget dock!
 
Hoppas att jag får veta mer om operation imorgon ✊✊✊

IVF 3 = 6 ägg

Jag blev äggplockad idag😊 Nio blåsor resultaterade i 6 ägg. Själva plocket gick hur bra som helst. Inte skönt men för mig är ju FET/ET mycket värre.
 
Vi bestämde redan innan själva Äggplocket att det inte kommer att bli ET på onsdag. Läkaren förklarade att om vi fyller livmodern med koksalt är det oavsett hur det ser ut inte möjligt att sätta tillbaks ett embryo på onsdag. Vi valde att köra på det.  Dock frågade jag om vi inte skulle hoppa äggplock helt i och med att det är vårt sista lanstingsfinansierade och att vi inte fick några till frysen sist. Läkaren sa att om det skulle vara fallet kan hon motivera att vi får ett fjärde försök i och med att våra chanser inte är optimala. Så lättad!
Vi bestämde också att våra embisar kommer att frysas på dag två och tre istället för fem.
 Hur många som går till frysen återstår att se när brevet kommer nästa vecka😊
 
Innan Äggplocket kontrollerade hon livmodern och hon var inte helt säker på vad hon såg var min uppfattning. Endast i ett läge syntes något.
 
Det slutade med att de inte fyllde livmodern med koksalt utan skickade en remiss till operation direkt istället. Hon sa att i och med att jag också har den där knuten är det lika bra att ta bort allt som är i vägen.
 
Operationen görs i min hemstad och jag har ingen aning om hur lång väntetid det är. Tänker ringa imorgon eller onsdag och fråga.
 
Jag kommer alltså inte vara gravid på jul i år heller.
 
Men hoppet är tänt!💓💓

Äggplock imorgon

Igår var det dags för ägglossningsspruta klockan 21:00 det var sån lycka att jag inte behövde ta orgalutranen😊
 
Jag har förlikat mig med tanken att det kan gå hur som helst imorgon. Till och med förberedd på att inte äggplock blir av. Det jag dock inte är förberedd på är om de avfärdar och väljer att inte ta bort polypen.
 
Det här är verkligen en "gamechanger" och jag är supernervös och spänd. Dock inte för själva Äggplocket utan mer  för vad som kommer sägas /ske!  
 
I fredags kom min chefs chef med en bestämd min  och sa att hon vill prata med mig. Nervöst gick vi in i ett rum där hon frågade hur det går för oss. Jag berättade att jag mår bra men fortfarande är ofrivilligt barnlös. 
 
Hon sa att hon haft sån ångest över att prata med mig, 
Sedan berättade hon att hon var gravid!
 
I somras när jag kraschade och inte mådde så bra stod jag typ och sa följande till henne.
- Kommer det ett till jäkla gravidbesked på den här arbetsplatsen så går jag typ under. Folk blir gravida, går en graviditet  går hem på mammaledighet och kommer tillbaka medan jag står här på samma ställe...Jag orkar inte mer!
 
Ups! Hoppsan, det var ju inte min mening att göra så att hon fick ångest. Jag är också väldigt tacksam för att hon berättade det på det sättet hon gjorde.
 
Idag ska jag försöka njuta av första advent och gå på julmarknad. Imorgonbitti 06:30 drar vi! Två alvedon intas innan sängdags idag!
 
 

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0