53 dagar kvar enligt appen!

Veckan har varit både lugn och fartfylld. Jag jobbar ju bara 50% och försäljningen av vår bostad är klar vilket är en enorm lättnat. Den gick också mycket bra så nu har vi en bra start på vårt framtida liv.

Nu är det bara flytten kvar som går den 16 juni och det nya paret som köpt vårt hus flyttar hit andra juli. Det enda jag behöver göra är att packa för själva bärandet får andra göra och flyttstädning är bokat.

I veckan var jag först hos barnmoskan vilket gick bra. Kurvan är som den ska och hjärtat med💕

Därefter hade jag aurora samtal. Jag började med att bli lite besviken för när jag kom in så säger hon så här. Jag vill berätta för dig att jag har läst heeela din journal. Yes tänkte jag! Då har hon koll på min ryggsäck=3 inseminationer, missfall vul. 5 hormonbehandlingar. 4 ivfer med 8 insättningar och 2 polypoperationer och all min terapi däremellan...

För DET är ju anledningen till att jag är livrädd! Det är ju anledningen till att jag inte vågar tro!

Men icke.... hon hade läst hel min journal från det att jag blev inskriven på MVC....

Men jag tror att hon uppfattade min besvikelse efter min fråga om hon läst de från linköping, falun samt kliniken i min hemstad också och hon sa nej...

Jag försökte släpp min besvikelse och börja om. Och det hela blev ganska bra. Hon förstår att jag behöver kontrollen. Jag behöver också ett riktigt professionellt utlåtande på om det faktiskt är möjligt för mig att föda vaginalt i och med min knepiga livmoder ingång. Jag förklarade för henne om insättningarn och att jag tuppat av när de kämpade med att få in katerern för många gånger och förklarade att jag inte riktigt föratår hur något så stort ska kunna komma ut när något så litet inte kan komma in....

Men jag är inbokad hos en expert som ska kolla. Fram tills nästa gång ska jag försöka förmå mig till att läsa på om de olila faserna i en vaginal förlossning och jag tillsammans med min sambo ska sätt upp en målbild. Målbilden ska vara efter förlossning tillsammans med bebis. Så konstigt!

Efter aurora hade jag ett tillväxtultraljud. Nu är han för stor för att se på en bild. Men han verkade må bra iaf. Han väger 1890gram så helt normal.

På lördag är det ofrivilliga barnlösas dag. Min blogg polare på noll igen postade en länk på sin blogg förra året gällande den. En fin liten film på youtube. Jag försöker samla mod till mig och posta den på lördag.  Ska jag våga?


https://youtu.be/-K1gCKP-sZU

Vecka 32 välkommen

Jag är gigantisk. Super stor och tung och vätskefylld. Men på något sätt är det svårt för mig att förknippa min kropp med en kommande bebis. Han sparkar och har sig vilket är fantastiskt men det är som om hjärnan stänger av. 

Det kan ju ha med att göra att vi är mitt uppe i försäljning av bostad. Igår drog budgivningen igång och jag är så lättad! Men vågar såklart inte pusta ut förrens papper är skrivna.

Jag är sjukskriven på 50% fram tills jag går hem på semester 15 juni. Jag önskade ju att de skulle sätta in en kateter men det gör de inte om det inte blir värre.
Och blir det först värre i typ v 36 blir jag istället igångsatt. 

Det har varit så otroligt mycket med visningar, försäljningar, tjänstersor och nytt jobb så jag känner mig inte alls redo för en förlossning. Jag har inte förberett mig alls! Jag är svindålig på knipövningar och får ångest över att jag är så dålig...

Någon som har tips på hur man förbereder sig?

Jag ska på aurorasamtal nästa vecka om det blir en vanlig förlossning eller ett snitt, jag ska dessutom på en tillväxtkontroll.

Hur mår ni andra? Vad är status? Behandling,paus,eller annat?💕💕

Sjukskrivning 50%

Long time no write😊

Jag har inte kunnat komma in på blogge  på superlänge, nu fick jag ladda ner appen och på så sätt lyckades jag komma in.

Nu är vi mitt uppe i hela försäljningsprocessen. Vår bostad är fotad och den läggs ut idag, visning är nästa söndag och måndag.

Jag är från och med nu sjukskriven på 50 %. Jag har ju klagat litr på mitt revben och har nu fått  diagnos hydronefros. Det innebär att jag helst inte ska sitta så mycket och blir det värre så sätter vi in en kateter till njuren. Det känns faktiskt som om det ät det jag vill nu så jag slipper värken och kan börja fungera igen😊
Jag får ont när jag sitter och alltid framåt eftermidagarna och kvällarna. 

Förutom det och höfterna och all stress med nytt jobb och försäljning samt flytt mår vi bra❤

Hoppas att ni gör det med❤

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0