Ruvardag 8

Jag är så trött på det här. Paniken stiger varje gång jag tänker på det. Vi måste kanske ställa oss i adoptionskö nu. Så att jag inte blir för gammal. 6 år till 40, oh my god! Känner mig som 20....
 
Värken var ihållande igår nästan hela dagen. Det är mindre när jag ligger ner och mer när jag har rört mig. Värken är typ diffus men väldigt mycket molvärk.Det är som om hela min tjejmage känns som ett stenblock. Typ så.
 
Brösten är slappa och känns bara ytterst lite. Pmsen lyser med sin frånvaro och jag har ingen vidare matlust.
 
När jag var gravid vet jag att det var svårt att borsta tänderna utan att få kväljningar... men det har jag inga som helst problem med nu.
 
Nu går vi in i slutspurten... jag tippar på fyra till fem dagar innan tant röd kommer.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0