Vecka 18!

Igår hade jag den efterlängtade läkartiden. Bebisen mår bra❤
Läkaren gjorde både ett vaginalt och ett vanligt ultraljud. De4 vaginala var för att se min livmoder kanal eller vad man säger. Den är ju inte som den ska, men läkaren sa att den typ luckras upp vid en förlossning. 
 
Han sa att ur ett läkarperspektiv kunde han inte säga snitt rakt av men att han helt förstod min oro. Han rekomenderade mig att gå på aurorassamtal så det kommer jag bli inbokad på.
 
Det känns skönt.
 
Jag kan knappt förstå att jag har fått dem stora äran att gå in i vecka 18❤Snart halvvägs!
 
Jag ska inte göra sådant som resulterar i värk. Det vill säga att jag fortfarande ska hålla mig lugn. Ingen damsugning ingen träning. Jag ska dock testa vattengympa för att se om der kam fungera.
 
Hoppas allt är bra med er❤
Pånolligen
2018-02-07 @ 17:57:11

Härligt att läsa att allt såg bra ut. Så underbart för er och tänk så snabbt det går alltså.. redan kommit så långt 😊 ta det lugnt och njut nu bara ❤

Svar: Du är så jäkla bra vännen❤❤Tack!
Em
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vår strid och vägen till dig

Ofriviligt barnlös... jo det är jag det! Välkomna och ta en kik på mitt liv och vår (min och min fästmans) strid för att få det där lilla pyret som vi så länge drömt om. När alla andra blir på tjocken till höger och till vänster, går på mammaledigheter och kommer tillbaks står vi fortfarande på samma ställe och trampar. Detta är vår strid, och jag vet att det är många där ute som delar den med oss. Inseminationer och IVF har nog inte varit så vi drömt om att pyret skall bli till, men det viktiga är ju faktiskt att det någon gång sker. Antal inseminationer = 3 (varav ett plus som slutade i missfall) antal letrozol omgångar=6. Antal IVF 3. Antal ET=2, antal FET= 6. Nu är vi inne på IVF4 och hoppas att vi kommer i mål.

RSS 2.0